Over ons

Novaturient is de studievereniging van de opleiding Tourism Management op Hogeschool Inholland Rotterdam. De vereniging is door vier studenten opgericht op 6 april 2018 met als doel het samenbrengen van studenten en docenten en het organiseren van leuke activiteiten. In schooljaar 2019-2020 hebben zij het stokje overgedragen aan twee studenten, zodat er genoeg frisheid in de vereniging blijft.

Zoals net voorbij kwam, zet Novaturient zich in om studenten én docenten samen te brengen. De opleiding Tourism Management heeft sowieso al het imago dat iedereen bij elkaar terecht kan voor gezelligheid, hulp en vragen en als studievereniging proberen wij dit aspect te versterken door workshops, borrels en excursies te organiseren.

We hopen je graag te verwelkomen als lid op een van onze leuke activiteiten!