Lid worden

Ben je student(e), al afgestudeerd of misschien nog een toekomstig student(e) van de HBO opleiding Tourism Management aan de Hogeschool Inholland Rotterdam? Dan kan je lid worden van Studievereniging Novaturient! Voor maar €5,00 per cursusjaar heb je gratis of voor een gereduceerde prijs toegang tot borrels, workshops, feesten en andere activiteiten die door de vereniging worden georganiseerd. Het is geheel op vrijwillige basis, dus je hoeft nergens verplicht bij te zijn, maar het is natuurlijk wel gezellig als je aanwezig bent tijdens een van onze activiteiten!
Om lid te worden vul je het onderstaand formulier in en nadat wij jouw bericht hebben ontvangen, sturen wij je een Tikkie om je inschrijving te voltooien. Wij hopen je snel te zien op een van de leuke activiteiten van onze vereniging!