Eindelijk online!

Hoi allemaal! Op dit moment drinken we allemaal gezellig een drankje tijdens de kickoff borrel van periode twee, dus een mooi moment om gelijk de website online te zetten! Om het kort te houden, even een korte uitleg waarom we een website hebben gemaakt.

Allereerst om professioneler over te komen. Met een strakke website hopen we jullie beter te kunnen informeren over workshops, excursies en borrels. Alles gemakkelijk op een plaats, wat versterkt wordt door onze Facebook en Instagram.
Daarnaast worden de gemaakte foto’s tijdens onze activiteiten hier geüpload. Geen zorgen, ze komen achter een slotje te staan, waarvoor je je moet aanmelden (en goedgekeurd worden). Zo voorkomen we dat niet-leden zomaar onze (soms niet zo) charmante foto’s kunnen zien en gebruiken. Het systeem hiervoor is bijna klaar, dus dat hopen we ook zo snel mogelijk te kunnen gebruiken. Bericht hierover volgt dus nog.

Als bestuur (oud en huidig) zijn wij blij met de enthousiaste leden die wij hebben, waarvan een aantal zich ook nog eens hebben aangemeld voor de feestcommissie. Een introductie van hun zal nog volgen, zodat jullie weten wie zich ook bezig houden met Novaturient.

Namens het bestuur veel succes met de komende periode!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *