Bestuur 2018-19

Het allereerste bestuur heeft flink gewerkt om een mooie vereniging op te richten. Na meerdere borrels, workshops en andere leuke activiteiten, hebben zij het stokje overgedragen aan het bestuur van 2019-2020. Nienke Serdijn, Thijs Fransen en Rosina Zacouris en Nova van Wieringen stellen hier zichzelf voor.


NIENKE SERDIJN (voorzitter)
Ik ben Nienke, 25 jaar oud en ben samen met Thijs deze studievereniging begonnen. Het was ontstaan na een idee tijdens een borrel en ik ben trots op hoe de vereniging nu staat.
Na een studie aan de TU Delft en een tijdje te hebben gewoond en gewerkt in het buitenland ben ik op mijn 22e begonnen aan de opleiding Tourism Management. In mijn vrije tijd dans ik graag en doe ik momenteel een cursus salsa.
Ik doe momenteel de minor Creative Growth Initiative (CGI) waar ik een breed scala aan skills eigen maak en in samenwerking met Gemeente Rotterdam de ‘Digital Twin’ van Rotterdam aan het inschakelen ben om van de stad een circulair duurzame stad te maken.
Hopelijk zullen jullie me nog vaak kunnen zien op borrels en mocht je dan nog meer willen weten over wie ik ben en wat ik doe, schroom dan niet om me even aan te schieten.

Tot slot: Ik hoop op een mooie toekomst voor Studievereniging Novaturient en heb het volste vertrouwen dat het huidige bestuur en stokje goed overneemt en op z’n tijd zal overdragen. Op naar het eerste Lustrum, Cheers!


THIJS FRANSEN (secretaris)
Ik ben Thijs Fransen en een van de oprichters van deze studievereniging. Ik ben hiermee begonnen, omdat het organiseren van evenementen mij heel erg aanspreekt. Dit is dan ook iets waar ik na mijn opleiding mee wil doorgaan. Naast de opleiding doe ik ook vrijwilligerswerk. Dit doe ik bij een scoutinggroep in Rotterdam. Hier organiseer en begeleid ik de opkomsten van de welpen binnen de groep. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om muziek te maken op gitaar of piano op de momenten dat ik niks te doen heb.
Het maakt mij trots om te zien hoe erg Novaturient binnen twee jaar is gegroeid en hoe het nog steeds verder aan het groeien is. Ik kijk nu al uit naar hoe de studievereniging zich in de komende jaren verder gaat ontwikkelen, nadat ik mijn taken binnen het bestuur heb overgedragen.


ROSINA ZACOURIS (penningmeester)
Hoi, ik ben Rosina! Op dit moment (tweede studiejaar) loop ik vijf maanden stage bij een congrescentrum in Sevilla. Daarna ga ik voor vier maanden naar Bordeaux om een specialisatie te doen in Marketing & Hospitality. Ook volg ik een intensieve taalcursus Spaans om dit vloeiend te kunnen spreken. Hierna zou ik nog meer talen willen leren, waaronder Frans.
Als ik afgestudeerd ben, wil ik het liefst werken in een sector waar ik talen kan combineren met marketing, cultuur of communicatie. Dit vind ik namelijk onwijs interessant en leerzaam. Ik zou dan ook graag als intercultureel manager willen werken in een baan waarbij ik mijn talenkennis kan toepassen.
Als ik niet hard aan het werk ben voor mijn levensplannen, ben ik erg ondernemend. Ik ga graag nieuwe mooie plekken ontdekken, lekker op stap met vriendinnen, maar ook de bioscoop vind ik onwijs sfeervol en gezellig. Mijn vrienden beschrijven mij als een vrolijke stuiterbal die vol zit met energie. Je zal mij dan hoogstwaarschijnlijk ook wel ergens zien dansen of zingen. Geniet van je studie op Inholland en pak alle kansen!


NOVA VAN WIERINGEN (social media coördinator)
Hooi! Ik ben Nova, 20 jaar oud. In het schooljaar 2018-2019 heb ik mijn bijdrage geleverd aan Novaturient als Social Media coördinator. Als ik niet op school ben, ben ik in mijn eigen kleine stadje Leiden! Ik heb een half jaar gestudeerd in Turkije en ben ook van plan om mijn stage in het buitenland te doen. Vragen over mijn ervaringen in verband met studie in het buitenland of mijn tijd in het bestuur mag je mij altijd stellen!